Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ... / Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası : Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ... / Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı.. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Sarı kırmızılı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında pas tartışması yaşandı.

Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu'nun bir gün önceki kavgası uluslararası basında gündem oldu. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir.

Transfer beklentisi! Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Luyindama ...
Transfer beklentisi! Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Luyindama ... from i2.milimaj.com
Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Spor yazarları ve yorumcular da oyundan çok yaşanan bu kavgaya değindi. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Dakikasında saha bir anda karıştı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Mücadeleye marcao ve kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga damgasını vurdu.

Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!.

Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve marcao kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumruk salladı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Merak edilen tüm soruları sizler için cevapladık. Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Kerem'e önce kafa sonra yumruk atan marcao kırmızı kartla oyun alanının dışına alındı.

Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu, giresunspor maçında kavga etti. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı.

Marcao ve Kerem Aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao kadro ...
Marcao ve Kerem Aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao kadro ... from www.kamuilan365.com
Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile. .marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Sarı kırmızılı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında pas tartışması yaşandı. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı.

Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.

İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu'nun bir gün önceki kavgası uluslararası basında gündem oldu. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Sarı kırmızılı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında pas tartışması yaşandı. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve marcao kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı ardından yumruk salladı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi?

Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz.

Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na neden saldırdı? İşte Marcao ...
Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na neden saldırdı? İşte Marcao ... from qomagazine.com
Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu, giresunspor maçında kavga etti. Sarı kırmızılı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında pas tartışması yaşandı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Marcao, 30 metre depar atarak kerem aktürkoğlu'na önce kafa attı, daha sonra yumrukladı. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Fatih terim'den marcao ve kerem aktürkoğlu açıklaması.

İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj.

Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Kerem'e önce kafa sonra yumruk atan marcao kırmızı kartla oyun alanının dışına alındı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Sarı kırmızılı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında pas tartışması yaşandı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Mücadeleye marcao ve kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga damgasını vurdu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama